Bővített verzióval tér vissza a Volt egyszer egy Hollywood az amerikai mozikba

Szépet ment Tarantino idei filmje, azonban a rendező és a Sony úgy gondolta, van még benne tartalék, így október 25-én ismét moziba küldik, méghozzá 10 percnyi, eddig nem látott jelenettel kiegészítve!

onceuponatimeinhollywood23_banner.jpg

A Volt egyszer egy Hollywood Tarantino második legjövedelmezőbb filmje lett majd' 140 millió dolláros Észak-amerikai, és 366 milliós világszintű bevétellel. Kínával még szépíthetett volna, vagy egy meglepően erős, 60 milliós körrel a rendező eddig legjobban teljesítő filmjét, Django Elszabadult is elkaphatta volna, ha a helyi kormány nem tiltja be.

Az október 25-én, 1000 Észak-amerikai moziban bemutatásra kerülő bővített változattól azért nem érdemes ilyen magasságokat elvárni, sőt, még az a nagyjából 25 millió is igencsak távolinak tűnik, amivel hazájában megelőzhetné a Django Elszabadult.

A Volt egyszer egy Hollywood első (assembly cut) vágása 4 óra 20 perc hosszú volt, a mozikban nyár végén bemutatott verzió pedig 2 óra 41 perc. Volt tehát miből dolgozni, és nem kizárt, hogy a DVD-re egy még rendezőibb kiadás kerül, vagy akár az Aljas Nyolcashoz hasonlóan idővel Netflixre, sorozatként tér vissza még hosszabb, még teljesebb formában a film.

Manapság egyre jellemzőbb, hogy a sikerfilmeket néhány extra jelenettel kiegészítve ismét moziba küldik. Idén a Bosszúállók: Végjáték, és a Pókember Idegenben is kapott ilyen kiadást, Ari Aster horrorfilmje, a Fehér Éjszakák pedig nemsokára Magyarországon is ismét bemutatkozik a 171 perces rendezői változattal.

Forrás: Indie Wire